Rólunk

Üdvözlünk a Krollbio.hu oldalán!

Webshopunkban böngészve kiváló minőségű biokozmetikumok, öko tisztítószerek és környezetbarát háztartási papírtermékek közül válogathatsz.

A Bio Kroll öko és bio minősítéssel rendelkező kozmetikumai lehetővé teszik, hogy a mindennapi bőrápolás során olyan termékeket használjunk, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat. Bőrünkön keresztül rengeteg méreganyag kerülhet a szervezetünkbe, ha nem megfelelő ápoló szereket választunk. A Bio Kroll termékei mentesek minden petrolkémiai származéktól és vegyi anyagtól: SLES, SLS, PEG, szulfátok, glikol, szilikon, parabének stb. A kozmetikumokban nem használnak semmilyen sűrítőanyagot, mint a só, xantán gumi, hidroxipropil –cellulóz (hpc), ennek köszönhető a készítmények teljesen természetes, a megszokottól valamivel hígabb állaga. A Bio Kroll kozmetikumok gyártása során emellett állandó figyelmet kap az ökológiai egyensúly és a fenntarthatóság. Az ICEA minősítő szervezet által hitelesített természetes kozmetikumok közül biztonsággal választhatsz az egész család számára, már újszülött kortól!

A környezetbarát háztartás fontos eleme, hogy a takarításhoz használt erős vegyszereket lehetőleg öko tisztítószerekre cseréljük. Mi a Neutral Green öko háztartási tisztítószereit ajánljuk, melyekkel egészség-és környezettudatosabbá teheted otthonod. A Neutral Green termékei Ecolabel minősítéssel rendelkeznek, ami garantálja a környezetkímélő, biológiailag könnyen lebomló összetevőket. Mindemellett persze a hatékonyság sem marad el, ugyanazt a hatást érheted el, mint a hagyományos tisztítószerekkel, jóval kíméletesebb módon!

A Grazie Natural termékcsalád háztartási papírjai, 100 %-ban újrahasznosított papírtermékek, öko technológiával, Tetra Pak ital és élelmiszer dobozokból készülnek. Fehérítetlen rostjainak köszönhetően a papírok erősek, ellenállóak és nagyon puhák, minőségük teljesen megegyezik az elsődleges nyersanyagból készült papírokéval, sőt valamivel strapabíróbbak azoknál.

Reméljük, öko termékeink közül Te is megtalálod személyes kedvenceidet és segítségedre lehetnek egy egészségesebb, természetesebb, tudatosabb élet megteremtésében!

Kellemes nézelődést kívánunk!